Català / Español / English  ·  TEL. 977 84 40 62 · EMAIL colsrafael@colsrafael.com
Català / Español / English  · 

Serveis


2 Fotos

Acadèmia anglès


Acadèmia Anglès

Saint Rafael's Academy és l'acadèmia d'anglès extraescolar que ofereix el col·legi Sant Rafael. La seva metodologia és molt dinàmica, volem que els alumnes adquireixin i reforcin l'anglès d'una manera natural i lúdica. La metodologia està basada en el desenvolupament de les competències de speaking, use of English, reading and comprehension, listening i real life skills. S'ofereix l'anglès de manera motivadora, a partir de diverses activitats, jocs i experiències, de manera que l'aprenentatge de l'anglès es fa absolutament assolible per a tothom.

Els professors que tenim a l'Esit Language School són professors amb un alt nivell d'anglès i amb molta experiència en el món de l'educació i el lleure per assegurar-nos que els alumnes gaudeixen i aprenen. Entre les activitats que es realitzen podem trobar: cantar, ballar, jugar, arts&crafts, visualitzar pel·lícules, projectes, ... També es fa ús del llibre, però aquest és utilitzat de manera que acompanya i reforça a l'alumne durant l'aprenentatge, és a dir, en la metodologia oferta al Saint Rafael's Academy el llibre es complementa amb la resta d'activitats més dinàmiques.

Els i les alumnes inscrits a l'acadèmia d'anglès del Col·legi Sant Rafael, tenen l'opció de fer els exàmens oficials de Cambridge de manera gratuïta (el cost és d'entre 60€ i 65€, depenent del nivell de l'alumne). Aquests exàmens es realitzen a partir de 2n de Primària a final de curs.

El calendari de l'activitat és des de l'octubre fins al maig (inclòs).

El termini preinscripció finalitza el 15 de setembre. A partir d'aquesta data es comunicaran els grups oberts segons el nombre d'alumnes apuntats. El centre es reserva el dret de no obrir grups, si no s'assoleix un nombre mínim de participants.

A continuació podeu consultar l'oferta de grups pel curs 2023-2024. 

 

GRUPS

HORARIS

DESCRIPCIÓ

PREU MENSUAL *

Crawlers (Gatejadors)

I3 i I4

Opció A 2 dies:

Dimarts i dijous de 17 a 18

Introducció a l'anglès a través de jocs, cançons, contes i manualitats.

30€

Opció B 1 dia:

Dimarts  o dijous de 17 a 18

56€

Crawlers (Gatejadors)

I5

Opció A 2 dies:

Dimarts i dijous de 17 a 18

Introducció a l'anglès a través de jocs,  cançons, contes i manualitats.

30€

Opció B 1 dia:

Dimarts  o dijous de 17 a 18

56€

Walkers (Caminadors)

 1r i 2n de primària

Opció A:

Dilluns i dimecres de   17 a 18

Opció B:

Dimarts i dijous de 17  a 18

Contacte amb la part escrita de l'anglès a nivells bàsics i ampliació de les habilitats orals sempre amb un component lúdic.

56€

Runners (Corredors)

 3r i 4t de primària

Opció A:

Dilluns i dimecres de   17 a 18

Opció B:

Dimarts i dijous de 17  a 18

Ampliació les activitats de lectura i escriptura (a través de les quals es treballarà gramàtica bàsica) que es reforçaran amb activitats orals de caire engrescador.

56€

Jumpers (Saltadors)

 5è i 6è de primària

Opció A:

Dilluns i dimecres de   17 a 18

Opció B:

Dimarts i dijous de 17  a 18

Consolidació de vocabulari i estructures més complexes tant a nivell escrit com oral, amb exposició a situacions reals.

56€

ESO / KET

Adolescents (preparació KET)

Dilluns i dimecres de 17 a 18

Reforç i ampliació de l'anglès curricular i preparació per l'examen KET de Cambridge. Èmfasi en l'anglès oral, que és l'habilitat més  difícil de treballar a l'aula ordinària.

58€

 * S'estableix un descompte del 10% a partir del segon germà/germana inscrit.

Els grups d'alumnes són reduïts per tal de poder atendre tots els tipus d'aprenentatge i interessos dels nostres alumnes, així com fer les sessions més personalitzades.

Al final de cada trimestre es facilita a les famílies un butlletí per veure el progrés dels seus fills i filles a l'acadèmia. A més a més, al final de cada trimestre s'envia una informació via mail, també a totes les famílies, amb recursos, enllaços i activitats que poden fer amb els seus fills/es durant el període vacacional i així repassar tot allò treballat al llarg del trimestre. Per altra banda, el trimestre acaba amb una cloenda en la qual s'implica a les famílies (un "concert", una gimcana, uns jocs...). Volem que les famílies formin part d'aquest aprenentatge dels seus fills i siguin partícips d'aquesta tasca que tenim en comú. 

 


Arxius: