destacadaserveis

Serveis

El Col·legi


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Campus virtual del col·legi

El Campus virtual del col·legi, o intranet educativa, és una eina pedagògica basada en Internet. Amb la intranet, es faciliten un gran nombre d’eines i continguts interactius multimèdia que potencien el procés pedagògic dels alumnes, faciliten el treball cooperatiu dels mateixos i una comunicació mitjançant les noves tecnologies entre ells i els seus professors. També possibilita els pares a mantenir un canal de comunicació amb l’escola mitjançant cartes, circulars i notícies actualitzades. És accessible a través de la pàgina web «www.colsrafael.com», i la identificació amb el nom d’usuari i la contrasenya que facilita el centre als alumnes i pares.

Recepció i secretaria

Secretaria: Atén les consultes derivades de qualsevol gestió administrativa o econòmica i les consultes derivades de l’activitat acadèmica del centre. Atén a les visites i les trucades telefòniques.

També podeu fer qualsevol consulta enviant un correu electrònic a colsrafael@colsrafael.com

Menjador

El centre disposa de càtering que diàriament ens proporciona el dinar pels alumnes que ho sol·licitin. Hi ha un servei de monitors/es que s’ocupen de l’atenció dels alumnes al menjador i al temps d’esbarjo del mig dia. Existeix la possibilitat d’utilitzar el servei de menjador en dies puntuals adquirint els tiquets del dinar a secretaria.

Servei d’acollida “bon dia” i “bona tarda”

Amb la finalitat de facilitar la integració de l’horari acadèmic dels alumnes amb la vida laboral familiar, el centre ofereix el servei “Bon dia” d’acolliment matinal i “Bona tarda”, de permanència a la tarda.

  • Bon dia: De 8:00 a 9:00 del matí
  • Bona tarda: De 17:00 a 18:00 de la tarda
destacadaserveis


© Copyright Col·legi Sant Rafael
Raval Sant Rafael, 17. - 43470 (La Selva del Camp)
Tel. 977 84 40 62 - Fax 977 84 44 60