destacadaprimaria

Primària

Ensenyaments


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

L’etapa d’educació primària comprèn tres cicles de dos cursos cadascun. El Cicle Inicial (dels 6 als 8 anys), el Cicle Mitjà (dels 8 als 10 anys) i el Cicle Superior (dels 10 als 12 anys).

Durant aquests sis cursos es pretén que els nens i nenes desenvolupin les seves capacitats individuals i es formin com a persones.

En aquesta etapa els nens i nenes experimenten una evolució personal impotant. L’escola acompanya en aquest procés de canvi i a més, per tal d’atendre la diversitat que presenta l’alumnat del nostre centre, treballem amb els alumnes amb diferents estratègies, metodologies, adaptacions curriculars i amb una atenció individualitzada, tot respectant el seu ritme i tenint en compte les possibilitats de cadascú. És el que anomenen Atenció a la Diversitat.

A l’Educació Primària treballem les àrees preescrites al currículum, però a més l’escola ofereix un conjunt intregrat d’activitats complementàries com són els escacs, els programes d’activació i enriquiment de la intel·ligència, els tallers multilingües, informàtica, tècniques d’estudi… al marc de l’horari escolar, a les quals hi dediquem 5 hores setmanals.

Contemplem, així mateix, altres projectes com els esmorzars saludables, l’hort de l’escola, el programa “cap nen sense saber nedar”, el teatre a l’escola, l’ús de l’agenda, l’educació en valors i l’Escola de Pares.

destacadaprimaria


© Copyright Col·legi Sant Rafael
Raval Sant Rafael, 17. - 43470 (La Selva del Camp)
Tel. 977 84 40 62 - Fax 977 84 44 60