destacadampa

Informació de l’AMPA

AMPA


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Estem de nou davant del repte d’enfrontar entre tots un nou curs escolar, i un cop més els membres de la Junta de l’AMPA hem organitzat les activitats extraescolars.

Per començar, dir-vos que l’AMPA la formem tots els pares i mares que portem els nostres fills a l’escola Sant Rafel. Els membres que formem la Junta el que fem és representar totes les famílies davant de l’escola i fora d’ella, organitzar tota una sèrie d’activitats i gestionar uns recursos.

A què destinem aquests recursos?

  • A invertir en coses per l’escola, és a dir, per als nostres fills. Coses que esdevenen indispensables per la correcta formació dels alumnes. Exemples en tenim molts: adequament d’instal·lacions, equipament esportiu, sala d’informàtica, equipament audiovisual….
  • Organitzem les Jornades Esportives, participem en les despeses que genera el muntatge del Pessebre Vivent i en tot allò que serveix de promoció de la nostra escola i dels nostres nens.
  • Col·laborem en el cost de les conferències de diferents temàtiques que s’organitzen. Normalment són fruit de la petició que els pares fem, de tots aquells temes que més ens preocupen, tant per la formació dels nostres fills com en la nostra relació amb ells.

Això es un petit resum. Val a dir que si es vol estar informat de tot el que afecta la vida diària dels nostres fills, i opinar sobre el que es duu a terme a l’escola i que afecta directament en l’intel·lecte i en la formació en certs valors dels alumnes del centre, no hem de perdre l’oportunitat d’acudir a les reunions, conferències i assemblees que des de l’AMPA i des de l’escola anem convocant.

destacadampa


© Copyright Col·legi Sant Rafael
Raval Sant Rafael, 17. - 43470 (La Selva del Camp)
Tel. 977 84 40 62 - Fax 977 84 44 60