Català / Español / English  ·  TEL. 977 84 40 62 · EMAIL colsrafael@colsrafael.com
Català / Español / English  · 

Serveis

Summer English Camp


Després d'aquests anys de pandèmia ens alegrem enormement de poder anunciar que el Summer English Camp torna a ser una realitat al Col·legi Sant Rafael i ens agradaria comptar amb vosaltres per formar part de l'experiència.

El casal s'ofereix per a nens i nenes des de P3 fins a sisè de Primària, tant per a alumnes de la nostra escola com per a nens i nenes de fora. Aquest servei comença el dia 4 de juliol i acaba el 29 de juliol. Depenent del nombre d'alumnes, es contempla la possibilitat d'ampliar- ho al mes d'agost. L'horari serà de 9:00 a 14:00. Disposem a més de servei de menjador i acollida matinal.

Com sempre, des de la nostra organització promovem els valors de l'escola, valors tan importants com la inclusió i la innovació educativa. A més a més, pretenem continuar amb el projecte UNA, que apropa als nostres nens i nenes de cicle superior a la residència El Vilar, amb l'objectiu de compartir amb ells moments i vivències enriquidores per a tots i totes. Mantenim també la nostra vocació pels hàbits saludables, el contacte amb la natura que ens envolta, els esports i jocs tradicionals, guerres d'aigua, treball en llengua anglesa, ...

Podeu trobar tota la informació i el full d'inscripció als adjunts que teniu a continuació.


Arxius: